Osnovni pojmovi vezani za stres su pripremljeni da olakšaju i pomognu nastavnicima u brzom tempu svakodnevnih događaja. Birajte.

Ugodan i prijatan rad.

0,00 RSD

Ciklus od stresa do rezilijencije obuhvataće više zasebnih tema: stres, emocije, konflikt, rezilijenciju. Resursi su plod rada, učenja i prikupljanja iskustva sa različitih polja. Krajnji cilje je pružanje pomoći nastavnicima, posredno i učenicima. Ne bih da utičem previše, pogledajte.

Srećen rad.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ciklus – Od stresa do rezilijencije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora