Drugi test iz Merenja i kontrole kvaliteta - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3401,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Drugi test iz Merenja i kontrole kvaliteta

200,00 RSD

Ovo je jednostavan test koji ima šest zadataka iz oblasti Merila i merni instrumenti za merenje dužine .

Namenjen je učenicima za proveru znanja na kraju drugog modula.

Autor/prodavac : Mašinstvo i još po nešto Kategorije: ,
Opis

Predmet Merenje i kontrola kvaliteta izučavaju učenici obrazovnog profila tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC) mašina slušaju u prvom razredu. Osim praktičnih merenja, predviđeno je i ocenjivanje testovima. Ovaj test obuhvata gradivo drugog modula – Merila  merni instrumenti za merenje dužine. Sadrži pitanja različitog tipa: dopuna rečenice, očitavanje mera, povezivanje, prepoznavanje merila… Navedene su maksimalne vrednosti poena koje svako pitanje nosi, način bodovanja delimičnog odgovora kao i bodovna skala za ocenjivanje. Za gradivo koje sadrži pregršt novih termina i uređaja omogućava nam da jednostavno procenimo koliko su ga učenici usvojili.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Drugi test iz Merenja i kontrole kvaliteta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Autor je nastavnik stručnih predmeta mašinske struke i informatičkih predmeta koji radi 30 godina u srednjoj stručnoj školi. Stekao je zvanje pedagoški savetnik. U svom radu svakodnevno izrađuje nastavne materijala za svoje učenike, smišlja i realizuje časove aktivno orijentisane nastave. Sa svojim učenicima redovan je učesnik na takmičenjima, na kojima učenici ostvaruju zapažene rezultate.