Finese u komunikaciji su namenjene nastavnicima, sa ciljem da olakšaju i pojednostave svakodnevnu komunikaciju. Ove rečice mogu bitno uticati na tok razgovora i očuvanje energije nastavnika koji, po neki dan, ima komunikacije i previše.

299,00 RSD

Finese u komunikaciji nas uče da obraćamo pažnju na one male rečice, odrednice, veznike i fraze u razgovoru.

Ove rečice bitno mogu uticati na tok razgovora, odnosno, na nivo razumevanja koji će sagovornici postići. Važno je napomenuti da je razumevanje najviši nivo komunikacije i da komuniciramo da bi se razumeli, a kada postignemo razumevanje osećamo poverenje i verujemo da su formirani uslovi za pokretanje sardnje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Finese u komunikaciji“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora