Ova prezentacija sadrži oko 40 slajdova. Opisuje najpoznatije fotografe koji su obeležili razvoj srpske fotografije u različitim žanrovima.

Namenjeno je programu srednjih škola fotografske i likovne struke. Može biti interesantan informativni materijal i svima drugima koji tragaju za znanjem iz raznih oblasti.

 

350,00 RSD

Ova prezentacija sadrži oko 40 slajdova sa najzaslužnijim fotografima koji su obeležili razvoj srpske fotografije u različitim žanrovima kroz nepuna dva veka. To su sledeća imena: Anastas Jovanović, Rista Marjanović, Samson Černov, Žorž Skrigin, Branibor Debeljković, Miloš Pavlović, Ivo Eterović, Tomislav Peternek sa mnogo fotografija od istih autora i pratećim tekstom.

Namenjeno je programu srednje škole za fotografsku i likovnu struku. Može biti interesantan informativni materijal i drugima koji tragaju za znanjem iz raznih oblasti.

Preporučen pregled na ekranu.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Istorija srpske fotografije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora