Istorija srpske fotografije - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-6194,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Istorija srpske fotografije

350,00 RSD

Ova prezentacija sadrži oko 40 slajdova. Opisuje najpoznatije fotografe koji su obeležili razvoj srpske fotografije u različitim žanrovima.

Namenjeno je programu srednjih škola fotografske i likovne struke. Može biti interesantan informativni materijal i svima drugima koji tragaju za znanjem iz raznih oblasti.

 

Autor/prodavac : AC ANTE govor reči i slike Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Ova prezentacija sadrži oko 40 slajdova sa najzaslužnijim fotografima koji su obeležili razvoj srpske fotografije u različitim žanrovima kroz nepuna dva veka. To su sledeća imena: Anastas Jovanović, Rista Marjanović, Samson Černov, Žorž Skrigin, Branibor Debeljković, Miloš Pavlović, Ivo Eterović, Tomislav Peternek sa mnogo fotografija od istih autora i pratećim tekstom.

Namenjeno je programu srednje škole za fotografsku i likovnu struku. Može biti interesantan informativni materijal i drugima koji tragaju za znanjem iz raznih oblasti.

Preporučen pregled na ekranu.

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Istorija srpske fotografije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.