Kratka slikovnica bazarina na geometriji u 5. razredu osnovne škole. Čitalac ima ulogu detektiva u ovoj priči u kojoj se istražuju osnovni geometrijski objekti.

400,00 RSD

Kratka matematička slikovnica u kojoj čitalac ima mogućnost da i sam bude akter te priče rešavajući matematičke probleme uz kratak osvrt na teoretski deo. Priča je vezana za osnovne geometrijske objekte koji su deo matematike u 5. razredu osnovne škole. Čitajući i rešavajući na ovaj način zadatke, učenik ima prilike da geometriju sagleda sa dinamičnije i zabavnije strane. kratak prikaz priče

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Laki i lena u potrazi za osnovnim geometrijskim objektima – slikovnica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Matematikus interesantikus

Autor je magistar matematičkih nauka, odsek Geometrija. Trenutno radi kao nastavnik matematike u jednoj od osnovnih škola Srbije. Posvećen je aktivno orjentisanoj nastavi matematike. Njegovi učenici redovno učestvuju u svim vidovima matematičkih takmičenja čiji su organizatori: Društvo matematičara Srbije, udruženje Mladi matematičar i osvajaju visoke rangove. Osim takmičenja, učenici su učesnici i mnogobrojnih festivala nauke: Noć istraživača, festival nauke u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, festival nauke u Beogradu.

Prodavnica autora