Akcija!

Proizvod sadrži vežbe kojima učenici utvrđuju gradivo iz oblasti Raznovrsnost života tako što izrađuju klasifikacione ključeve i grupišu životinje, po principu dopuni rečenice, ali u posebnim poljima sa padajućim menijem u kome se nalaze ponuđeni odgovori.

400,00 рсд

Proizvod sadrži detaljna uputstva kako učenik treba da napravi klasifikacioni ključ za neku vrstu. Tu se nalaze tri zadatka gde učenik postupno savladava proces pravljenja klasifikacionog ključa, prvo na jednostavnijim, a posle na složenijim primerima. Ceo proizvod je napravljen u word-u, ali sa posebnim poljima u koja se popunjavaju odgovori. Takođe, osim popunjavanja odgovora, postoje i polja sa padajućim menijem za odabir već ponuđenih odgovora kao pomoć učeniku.

Drugi deo resursa-  GRUPISANJE ŽIVIH BIĆA su dve vežbe gde učenik sam grupiše organizme na osnovu poznatih morfoloških karaktera. U ovih vežbama je akcenat na odabiru već ponuđenih karakterističnih osobina, ali sa primerima životinja koje nisu klasični primeri već zahtevaju od učenika da razmisli i poveže ranije stečeno znanje i da ga upotrebi kod netipičnih predstavnika životinja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Napravi klasifikacioni kljuc i grupisanje bića“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *