Akcija!

Ovaj proizvod sadrži vežbe kojima učenici postižu ishode učenja za oblast Nasleđivanje i evolucija. Primeri su iz svakodnevnog života. Vežbe za lekcije prenošenja osobina sa roditelja na potomke zahteva od učenika da i fizički urade vežbu sa bombonama i da rezultate vežbe predstave tabelarno i grafički. Sve to rade u poljima koja je popunjavaju na određeni način čime se kod učenika podstiče i korišćenje informacionih tehnologija.

300,00 RSD

Ovaj proizvod sadrži vežbe kojima učenici postižu ishode učenja za oblast Nasleđivanje i evolucija. U vežbama učenici moraju da prikupe podatke o varijabilnosti osobina drugara iz odeljenja, tabelarno i grafički ih predstave. Vežbe tj. primeri u kojima učenici razlikuju nasledne osobine i osobine na koje deluje sredina su iz svakodnevnog života. Uz sve vežbe učenik mora izvesti i zaključke vezane za naučeno gradivo.  Popunjavanje odgovora se vrši u posebnim poljima. Zadaci su po tipu odaberi odgovarajući pojam iz padajućeg menija i klikni da precrtaš kružić kod tačnog odgovora.

Vežbe za lekcije prenošenja osobina sa roditelja na potomke i razlike između roditelja i potomaka zahteva od učenika da i fizički urade vežbu sa bonbonama i da rezultate vežbe predstave tabelarno i grafički. Sve to rade u poljima koja je popunjavaju na određeni način čime se kod učenika podstiče i korišćenje informacionih tehnologija.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nasleđivanje osobina i evolucija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *