Nasleđivanje osobina i evolucija - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-4961,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid
Sale

Nasleđivanje osobina i evolucija

500,00 RSD 300,00 RSD

Ovaj proizvod sadrži vežbe kojima učenici postižu ishode učenja za oblast Nasleđivanje i evolucija. Primeri su iz svakodnevnog života. Vežbe za lekcije prenošenja osobina sa roditelja na potomke zahteva od učenika da i fizički urade vežbu sa bombonama i da rezultate vežbe predstave tabelarno i grafički. Sve to rade u poljima koja je popunjavaju na određeni način čime se kod učenika podstiče i korišćenje informacionih tehnologija.

Opis

Ovaj proizvod sadrži vežbe kojima učenici postižu ishode učenja za oblast Nasleđivanje i evolucija. U vežbama učenici moraju da prikupe podatke o varijabilnosti osobina drugara iz odeljenja, tabelarno i grafički ih predstave. Vežbe tj. primeri u kojima učenici razlikuju nasledne osobine i osobine na koje deluje sredina su iz svakodnevnog života. Uz sve vežbe učenik mora izvesti i zaključke vezane za naučeno gradivo.  Popunjavanje odgovora se vrši u posebnim poljima. Zadaci su po tipu odaberi odgovarajući pojam iz padajućeg menija i klikni da precrtaš kružić kod tačnog odgovora.

Vežbe za lekcije prenošenja osobina sa roditelja na potomke i razlike između roditelja i potomaka zahteva od učenika da i fizički urade vežbu sa bonbonama i da rezultate vežbe predstave tabelarno i grafički. Sve to rade u poljima koja je popunjavaju na određeni način čime se kod učenika podstiče i korišćenje informacionih tehnologija.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nasleđivanje osobina i evolucija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Već 15 godina predajem biologiju u školi. Trenutno predajem u osnovnoj školi, ali sam ranije predavala u srednjim stručnim školama, ali i u gimnaziji. Završila sam doktorske studije na Biološkom fakultetu u Beogradu i stekla diplomu doktora nauka-ekološke nauke. U svom radu svakodnevno izrađujem nastavne interaktivne materijale za svoje učenike kojima ih pomalo izbacujem iz zone komfora.