Online seminar: Digitalni atlas CG/BiH/MK - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-4199,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Online seminar: Digitalni atlas CG/BiH/MK

3.300,00 RSD

Sertifikat:  32 boda

Kreiranje digitalnih tura

Putovanje planetom Zemljom pomoću Google Earth-a

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH: 55  KM

MA1730 MKD

Autor/prodavac : OKC prodavnica seminara Kategorija:
Opis

Nastava geografije se danas uglavnom izvodi uz pomoć atlasa, geografske karte i globusa. Nažalost, učenicima je teško da zamisle sva mesta o kojima im govorimo i uglavnom se oslanjaju na svoju maštu u toku učenja. Zbog toga, imaju puno nedoumica i „rupa“ u znanju. Danas, pojavom novih tehnologija, naši učenici mogu da posete Maču Pikču, da vide kako Tesla automobil putuje po svemiru uživo i da šetaju ulicama Londona.

Na ovom seminaru ćete naučiti kako da svojim učenicima približite sve potrebne pojmove iz geografije, ali i da im omogućite da lakše uče i razvijaju se. Osim toga, do kraja realizacije seminara, kreiraćete svoje digitalne ture koje ćete, odmah po završetku seminara, moći da koristite u vaoj učionici.

Teme na seminaru:

Seminar je koncipiran kao i svi OKC seminari, a teme koje se obrađuju su:

Didaktički materijali za nastavu geografije

Naziv ove teme vezuje sadržaj za nastavu geografije, ali u ovoj temi izučava se i didaktika predmeta koji se oslanjaju na geolokacijske sadržaje.

Google maps u nastavi geografije

U ovoj temi se učesnici osposobljavaju za korišćenje veoma popularnog alata za nastavu Google maps.

Google Earth u nastavi geografije

U ovoj temi se sadržaj nadovezuje na prethodnu i usavršavaju se časovi pomoću još kvalitetnijeg internet servisa Google Earth.

Google Tour Builder – alat koji „putuje“

U ovoj poslednjoj temi učesnici se osposobljavaju za kreiranje plana putovanja kao i maršuta.

Detaljnije o seminaru

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online seminar: Digitalni atlas CG/BiH/MK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

To smo mi … OKC :)

Pravimo obrazovne resurse za koleginice i kolege širom regiona, trudimo se da unapredimo naše sisteme obrazovanja i da dokažemo da je obrazovanje ono što menja svet na bolje. Nadam se da ćemo to dokazati zajedno sa vama.