Akcija!

Sertifikat:  32 boda

Kreiranje ličnog e-portfolia

Cena u valutama:

CG: 23 €

2.610,00 RSD

Kao i svi koji rade u prosveti, susrećete se sa mnogo papirologije… Papiri za ovo, za ono, dokumentacija se nalazi svuda – po fasciklama, na računaru u milion foldera… Nikad tačno ne znate gde se nalaze ta dokumenta, već morate da ih tražite. Radove učenika, kontrolne i pismene zadatke i nekako čuvate, a vaši radovi… to se ne zna u kojoj je fioci ili fasckli.

Ovaj seminar upravo rešava pomenutu problematiku i uči vas kako da izradite sopstveni elektronski portfolio i objavite ga na internetu. Vaš rad postaje “vidljiv”, delite ga ostatkom sveta i sarađujete sa kolegama! ?

Zamislite da sve vaše radove i radove vaših učenika imate na jednom mestu i da ih usvakom trenutku možete naći i po potrebi ištampati! Svi radovi klasifikovani prema potrebama i zahtevima samog sistema, škole, roditelja i kolega! Rešenje ove problematike vam omogućava nova tehnologija i internet i, naravno, onlajn seminar E-portfolio – intstrument za napredovanje i saradnju.

Teme na seminaru:

Seminar je koncipiran kao i svi OKC seminari, a teme koje se obrađuju su:

Šta je i koliko nam je važan portfolio?

Uloga i značaj portfolija u profesionalnom radu, zakonski okvir, pimena portfolija u praksi, i primeri u, i van sistema obrazovanja, portfolio škole.

Kreiranje ličnog e-portfolija

Alati za kreiranje ličnog e-portfolija, rad na izradi e-porfolija, kontrola dostupnosti na Internetu.

Kreiranje učeničkog e-portfolija

Primeri učeničkog e-portfolija, učenički e-portfolio – sredstvo evaluacije i samoprocenjivanja, kontrola dostupnosti na Internetu.

Evaluacija i samoprocenjivanje

Evaluacija nastavničkog i učeničkog e-portfolija pomoću instrumenata za evaluaciju.

Detaljnije o seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online seminar: E-portfolio, instrument za napredovanje i saradnju CG/BiH/MK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.