OKCknjizara_sertifikat1

Sertifikat: 18 boda

OKCknjizara_score1

Novim tehnologijama do bolje organizacije

Upravljanje svojim vremenom

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG: 25 €

BiH: 50 KM

MA: 1560 MKD

3.300,00 RSD

Da li vam se desilo da ste stigli ujutru školu, da ste pored časova, imali sastanak tima za marketing, da je trebalo da predate operativni plan, a da vas je u torbi čekaju neocenjeni kontrolni zadaci? Mnogi nastavnici danas ne mogu da postignu sve što su sebi zacrtali kao ciljeve. Lista obaveza jednog nastavnika se stalno povećava, i to samo kada su u pitanju poslovne obaveze. Ako želite da budete uspešan prosvetni radnik, sve to je potrebno dobro organizovati i raspodeliti vreme tako da nijedna aktivnost ne trpi zarad ove druge. Vreme ne možemo usporiti, ali možemo njime upravljati.

Sigurno ste pomislili: “Rešenje je da mi dan traje duže od 24 časa.” Možda to i jeste jedno od rešenja, ali nažalost to nije moguće. Najbolje što možete da uradite jeste da vreme koje imate na raspolaganju iskoristite na najbolji mogući način. Na seminaru ćete naučiti kako upravljate svojim vremenom, kako da smanjite stres koji nastaje usled tesnih rokova i previše obaveza i kako da iskoristite nove tehnologije za bolju organizaciju.

Teme na seminaru:

Seminar je koncipiran kao i svi OKC seminari, a teme koje se obrađuju su:

OKCknjizara_pin1

Uvod u psihologiju kašnjenja

Osnove motivacije za rad, razlozi za kašnjenje, koji su nam najčešći distraktori u radu, koliko na nas utiče stres iz učionice i kako se izboriti sa stresom.

OKCknjizara_pin1

Organizacija vremena

Šta podrazumeva organizacija vremena, kako analizirati sopstveno vreme, određivanje prioriteta u radu, rad u onlajn alatu za merenje i procenu sopstvenog radnog učinka u ustanovi.

OKCknjizara_pin1

Metode i tehnike upravljanja vremenom

Uređenje radnog prostora, metode i tehnike izrade plana rada, delegiranje poslova, rad u onlajn alatu za lakšu izradu plana.

Detaljnije o seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online seminar: Upravljanje i organizacija vremena – osnova za uspešan rad zaposlenih i ustanove CG/BiH/MK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.