Kada pristupamo izradi plnana za rad Tima zastanemo na postavci ciljeva. U ovom dokumentu vas čekaju spremni ciljevi (glavni ciljevi za dugoročan plan i ostali za usaglašavanje i izradu godišnjeg plana) Tima za razvijanje sposobnosti za rešavanje problema, komunikaciju i timski rad.

190,00 RSD

Sve počinje od  ciljeva.

Za uspešan rad timova u školi važan je plan u kome istaknuto mesto zautimaju glavni ciljevi. Ovaj dokument sadrži opšte ciljeve za postavljenje dugoročnih, godišnjih i periodičnih planova Tima za razvijanje sposobnosti za rešavanje problema, komunikaciju i timski rad.

Kada se postave jasni ciljevi dalje sve ide mnogo lakše. Pored činjenice da ciljevima jasnije definišemo svrhu zadatka, donose nam i bezbroj prednosti tokom celokupnog procesa. Neke od njih su: fokus na planu, odgovornost, razvoj veština, poštovanje rokova, motivacija….i sl.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Postavljanje ciljeva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora