Prezentacija: OPŠTI POJMOVI I PODELA METROLOGIJE - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3685,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Prezentacija: OPŠTI POJMOVI I PODELA METROLOGIJE

300,00 RSD

Prezentacija namenjena nastavnicima koji predaju Merenje i kontrolu kvaliteta, ali i učenicima prvog razreda obrazovnog profila tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC)mašina.

Autor/prodavac : Mašinstvo i još po nešto Kategorije: ,
Opis

Ovo je prezentacija u programu MS Power Point, koju možete iskoristiti za predavanja u prvom modulu Merenja i kontrole kvaliteta. Predmet Merenje i kontrola kvaliteta izučavaju učenici obrazovnog profila tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC) mašina slušaju u prvom razredu. Ne postoji adekvatan udžbenik za ovaj uzrast, pa je ova prezentacija idealan materijal za prikazivanje učenicima, ali i za učenje.

Da biste koristili ovaj resurs na času, neophodan vam je računar i projektor.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prezentacija: OPŠTI POJMOVI I PODELA METROLOGIJE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Autor je nastavnik stručnih predmeta mašinske struke i informatičkih predmeta koji radi 30 godina u srednjoj stručnoj školi. Stekao je zvanje pedagoški savetnik. U svom radu svakodnevno izrađuje nastavne materijala za svoje učenike, smišlja i realizuje časove aktivno orijentisane nastave. Sa svojim učenicima redovan je učesnik na takmičenjima, na kojima učenici ostvaruju zapažene rezultate.