Namenjena nastavnicima koji predaju predmet informatika i predmete sličnog sadržaja, ali i svima koji žele da nauče da u dokumente prevljene u programu MS Word ubace sadržaj po stranama. Jednostavna i laka za korišćenje ova prezentacija će vam uštedeti sat vremena kreiranja, a upotpuniće vaš čas.

0,00 RSD

Ovo je prezentacija rađena u programu MS PowerPoint, veličine 3,4MB sačuvana kao format .pptx za MS Office 2007 i noviji. U prezentaciji nema dodatnih fontova, osim standardnih za MS Office paket. Tekst u prezentaciji je kucan latiničnim pismom.

Prezentacija je namenjena nastavnicima koji predaju predmet informatika u svim oblicima, odnosno nastavnicima koji u svom radu obrađuju program za obradu teksta MS Word. Ova prezentacija je takođe korisna i svim ostalim zaposlenima u obrazovnom sistemu, koji koriste program MS Word i pomoću njega kreiraju velika dokumenta u kojima je neophodno da imaju sadržaj.

Sadržaj u dokumentima je veoma korisna opcija, jer za razliku od sadržaja u štampanim dokumentima, ovde je sadržaj automatski link, odnosno veza do određene strane. Učenicima je ova mogućnost veoma zabavna ali i korisna, a svim ostalima korisna u radu sa dokumentima sa više strana.

Prezentacija sadrži 9 slajdova i na svakom slajdu autor je napisao beleške koje će značiti korisnicima prezentacije, odnosno nastavnicima da lakše predstave ovu nastavnu jedinicu učenicima. U didaktici časa za ovu prezentaciju potreban vam je računar i projektor, a savetujemo da je koristite u uvodnom delu časa da učenicima prikažete kako se kreira sadržaj. Nakon toga predlažem da učenicima date mini zadatak da na osnovu onog što ste prikazali u prezentaciji, oni sami naprave sadržćaj na nekom dokumentu. Za prikazivanje prezentacije dovoljno vam je 15 minuta od časa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prezentacija: Sadržaj u dokumentu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *