Prezentacija: Sadržaj u dokumentu - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3339,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Prezentacija: Sadržaj u dokumentu

0,00 RSD

Namenjena nastavnicima koji predaju predmet informatika i predmete sličnog sadržaja, ali i svima koji žele da nauče da u dokumente prevljene u programu MS Word ubace sadržaj po stranama. Jednostavna i laka za korišćenje ova prezentacija će vam uštedeti sat vremena kreiranja, a upotpuniće vaš čas.

Opis

Ovo je prezentacija rađena u programu MS PowerPoint, veličine 3,4MB sačuvana kao format .pptx za MS Office 2007 i noviji. U prezentaciji nema dodatnih fontova, osim standardnih za MS Office paket. Tekst u prezentaciji je kucan latiničnim pismom.

Prezentacija je namenjena nastavnicima koji predaju predmet informatika u svim oblicima, odnosno nastavnicima koji u svom radu obrađuju program za obradu teksta MS Word. Ova prezentacija je takođe korisna i svim ostalim zaposlenima u obrazovnom sistemu, koji koriste program MS Word i pomoću njega kreiraju velika dokumenta u kojima je neophodno da imaju sadržaj.

Sadržaj u dokumentima je veoma korisna opcija, jer za razliku od sadržaja u štampanim dokumentima, ovde je sadržaj automatski link, odnosno veza do određene strane. Učenicima je ova mogućnost veoma zabavna ali i korisna, a svim ostalima korisna u radu sa dokumentima sa više strana.

Prezentacija sadrži 9 slajdova i na svakom slajdu autor je napisao beleške koje će značiti korisnicima prezentacije, odnosno nastavnicima da lakše predstave ovu nastavnu jedinicu učenicima. U didaktici časa za ovu prezentaciju potreban vam je računar i projektor, a savetujemo da je koristite u uvodnom delu časa da učenicima prikažete kako se kreira sadržaj. Nakon toga predlažem da učenicima date mini zadatak da na osnovu onog što ste prikazali u prezentaciji, oni sami naprave sadržćaj na nekom dokumentu. Za prikazivanje prezentacije dovoljno vam je 15 minuta od časa.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prezentacija: Sadržaj u dokumentu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *