Ovaj dokument sadrži osnovnu strukturu za jedan razgovor koji je u najavi neprijatan. U praksi je dao dobre rezultate. Cela situacija je prikazana, i možete se detaljno upoznati sa tokom događaja.

190,00 RSD

Nasatavnici su često meta nezadovoljnih roditelja koji ne prežu od uvreda, optužbi i osuda; bilo u zabludi ili iz neke druge pobude. Ali roditelja je mngo a nastavnik je jedan. Kako sa njima?

Kako da nastavnici ostanu staloženi i da to sve lepo racionalizuju i kanališu čuvajući sopstveni mir i zdravlje tema je ove objave, u kojoj se bavimo strukturom razgovora, nastale inicijativom jedne nastavnice koja je imala zakazan razgovor sa agresivnim roditeljom, kako je  to sama opisala.

Videćemo, na koji način je zagospodarila situacijom.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Priprema za neprijatan razgovor“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora