Promena veličine podrazumeva optimizaciju i podešavanje veličine fajla za namenu koja sledi posle obrade (web, štampa)

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima fotografske struke.  Neophodno je i svima koji vrše bilo kakvu pripremu fotografije za razne namene (web, štampa).

Lekcija je urđena u formi prezentacije koja se može prikazivati na ekranu.

350,00 RSD

Veličine formata obrađuju prve korake posle snimanja. U ovoj fazi se vrši optimizacija i podešavanje veličine fajla za namenu koja sledi posle obrade, (web, štampa)

Ako veličina nije adekvatna za krajnju namenu dolazi do usporavanja računara radi sporog učitavanja, a vrlo često nam ne trebaju veliki fajlovi, pogotovu za distribuciju na internetu; dok su za štampu potrebni veći fajlovi.

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima fotografske struke.  Neophodno je i svima koji vrše pripremu fotografije za razne namene (web, štampa)

Lekcija je urđena u formi prezentacije koja se može prikazivati na ekranu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Promena veličine fajla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora