Akcija!

Radionica I je prva u cilkusu koja pojednostavljuje pojam ličnog identiteta, koji čini osnovu komunikacije i ponašanja uopšte.

Radionica sdrži ilustracije i zadatke koji prate tekst čineći ga interesantnim i lakše razumljivim za učenike (i vođe radionice).

Tema je opšta i interesantna za sve u vaspitno-obrazovnom sistemu, prvenstveno nastavnicima koji drže predavanja i radionice:građanskog vaspitanja,  razrednim starešinama, pedagozima, psiholozima, medijatorima i dr.

200,00 рсд

Ciklius radionica “Od identiteta do diskriminacije” čini čvrst temelj za unapređenje komunikacijskih veština, koje su nam potrebne za kvalitetniji napredak u sardnji i timskom radu.

Radionica I polazi od pojma i obrade ličnog identiteta, iz koga proističe sistem vrednosti svakog pojedinca, u koji je ukorenjena prercepcija kao i reakcija na određeni kontekst svakog čoveka.

Ove radionice imaju za cilj da pomognu mladima da, na jedan lak način, upoznaju pojmove koji su prisutni u svakodnevnoj komunikaciji (neretko kao kamen spoticanja). Materijal se može prilagoditi (spajanjem više radionica) za  interni seminar u ustanovi, među zaposlenima ili na nivou đačkog parlamenta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radionica I – Lični identitet“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *