Akcija!

Radionica III objedinjuje prethodne dve u paket dobre promocije i ličnog brendiranja.
Radionica sdrži ilustracije i zadatke koji prate tekst čineći ga interesantnim i lakše razumljivim za učenike (i vođe radionice).
Tema je opšta i interesantna za sve u vaspitno-obrazovnom sistemu, prvenstveno nastavnicima koji drže predavanja i radionice: građanskog vaspitanja,  razrednim starešinama, pedagozima, psiholozima, medijatorima i dr.

200,00 RSD

Ciklius radionica “Od identiteta do diskriminacije” čini čvrst temelj za unapređenje komunikacijskih veština, koje su nam potrebne za kvalitetniji napredak u sardnji i timskom radu.

Radionica III nas uči kako da se predstavljamo na jedan adekvatan i plodonosan način. Uči nas važnosti: simbola, simbolike, formiranju brenda i shvatanja da smo svi brend. Hajde da budemo dobar brend! “Vizuelni identitet” ustvari objedinjuje naš lični i društveni identitet u jedno ruho sa kojim izlazimo u javnost, što je u skladu sa ciljevima ciklusa.

Ove radionice imaju za cilj da pomognu mladima da, na jedan lak način, upoznaju pojmove koji su prisutni u svakodnevnoj komunikaciji (neretko kao kamen spoticanja). Materijal se može prilagoditi (spajanjem više radionica) za  interni seminar u ustanovi, među zaposlenima ili na nivou đačkog parlamenta. Sadržaj radionice je u formatu prezentacije.

Metoda rada je iskustveno učenje. Iskustvo se stiče i proširije radom na zadacima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radionica III – Vizuelni identitet“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.