Akcija!

Radionica IV – Stereotipi, razotkriva pojam stereotipa dajući mu važnost i značaj u punom smislu te reči ukazujući na latentne opsanosti koje stereotipi nose sa sobom.
Radionica sdrži ilustracije i zadatke koji prate tekst čineći ga interesantnim i lakše razumljivim za učenike (i vođe radionice).
Tema je opšta i interesantna za sve u vaspitno-obrazovnom sistemu, prvenstveno nastavnicima koji drže predavanja i radionice: građansko vaspitanje, razrednim starešinama, pedagozima, psiholozima, medijatorima i dr.

300,00 RSD

Ciklius radionica “Od identiteta do diskriminacije” čini čvrst temelj za unapređenje komunikacijskih veština, koje su nam potrebne za kvalitetniji napredak u sardnji i timskom radu.

Radionica IV obrađuje stereotipe dajući im pun značaj posmatrajući ih kao inicijalnu klicu za razvoj neželjenog konteksta na relaciji pojedinac:pojedinac, pojedinac:grupa, grupa:grupa.

Ove radionice imaju za cilj da pomognu mladima da, na jedan lak način, upoznaju pojmove koji su prisutni u svakodnevnoj komunikaciji (neretko kao kamen spoticanja). Materijal se može prilagoditi (spajanjem više radionica) za  interni seminar u ustanovi, među zaposlenima ili na nivou đačkog parlamenta. Sadržaj radionice je u formatu prezentacije.

Metoda rada je iskustveno učenje. Iskustvo se obogaćuje radom na zadacima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radionica IV – Stereotipi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *