Radionica VI – nam probližava pojam diskriminacije, njene oblike i načine ispoljavanja; zatim, daje uputstva kako da se reaguje i kome da se prijavi diskrininacija. I još mnogo smernica.
Radionica sdrži ilustracije i zadatke koji prate tekst čineći ga interesantnim i lakše razumljivim za učenike (i vođe radionice).
Tema je opšta i interesantna za sve u vaspitno-obrazovnom sistemu, prvenstveno nastavnicima koji drže predavanja i radionice: građansko vaspitanje, razrednim starešinama, pedagozima, psiholozima, medijatorima i dr.

440,00 рсд

Ciklius radionica “Od identiteta do diskriminacije” čini čvrst temelj za unapređenje komunikacijskih veština, koje su nam potrebne za kvalitetniji napredak u sardnji i timskom radu.
Radionica VI obrađuje: pojam diskriminacije, njene oblike i načine ispoljavanja; zatim, daje uputstva kako da se reaguje i kome da se prijavi diskrininacija.
Ove radionice imaju za cilj da pomognu mladima da, na jedan lak način, upoznaju pojmove koji su prisutni u svakodnevnoj komunikaciji (neretko kao kamen spoticanja). Materijal se može prilagoditi (spajanjem više radionica) za interni seminar u ustanovi, među zaposlenima ili na nivou đačkog parlamenta. Sadržaj radionice je u formatu prezentacije.
Metoda rada je iskustveno učenje. Iskustvo se obogaćuje radom na zadacima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Radionica VI – Diskriminacija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *