U životu ne dobijete ono što zaslužujete, nego ono što iskomunicirate.

Ova radionica ima snagu da nam ojača sigurnost oslobodivši nas od nametnutih stega. Naše je smo da uvežbamo primenu tehnika. Korisna je i neophodna kako deci tako i odraslim osobama; u prvom redu razrednim starešinama, zatim,  nastavnicima sociologije, građanske i verske nastave, članovima PP službe, vaspitačima. Ma, svima! Srećan rad vam želim.

440,00 RSD

Ciklus radionica Asertivne tehnike je usmeren na razvoj komunikacijskih veština u skladu sa principom dobra, prema svim stranama uključenim u saradnički odnos. Radionica Tehnike za izbegavanje komunikacije nas uči kako da prepoznamo komunikacijske manire manipulatora, njegove idejne namere i početne aktivnosti koje formiraju uslove za nastavak manipulacije. Sadržaj radionice nudi asertivne tehnike kojim se neutrališu uslovi za razvoj manipulacije, odnosno tehnike koje nam pomažu da izbegnemo zamke manipulacije. Pod pojmom izbegavanje podrazumevam vešto vođenje razgovora – nikako pasivno učešće ili povlačenje. U carstvu manipulacije redovno borave predrasude i diskriminacija; čest gost im je nasilje iz prostog razloga što nije odbačen, u smislu komunikacijskih navika i vrednosnog sistema.

Koje su dobrobiti od ove radionice?

Kad usvojimo asertivne tehnike i uvežbamo do rutine dobijamo fantastičan priliv energije i samosigurnost koja nas motiviše na prosperitetne aktivnosti, oslobađamo se stega koje nameće sredina, vraćamo se svom intuitivnom izvoru.

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tehnike za izbegavanje manipulacije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora