Test iz matematike - izrazi, jednačine, osa simetrije - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3062,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Test iz matematike – izrazi, jednačine, osa simetrije

100,00 RSD

Zadatak je namenjen učenicima kao poslednja provera znanja, na kraju godine. Oblasti su tako podešene da pokrivaju celo gradovi petog razreda i spada u srednje teške zadatke.

Autor/prodavac : Matematika za sve Kategorija: Oznake: ,
Opis

Ovo je jednostavan test koji sadrži 5 zadataka. Prva dva zadatka imaju podzadatke a) i b). Prvi zadatak je matematički izraz, drugi je jedna.ina, treći nejednačina dok su četvrti i peti zadatak konstrukcija.

Zadatak je namenjen učenicima kao poslednja provera znanja, na kraju godine. Oblasti su tako podešene da pokrivaju celo gradovi petog razreda i spada u srednje teške zadatke.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Test iz matematike – izrazi, jednačine, osa simetrije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Autor je nastavnik matematike koji radi 24 godina u osnovnoj školi. U svom radu svakodnevno izrađuje nastavne materijala za svoje učenike, smišlja i realizuje časove aktivno orijentisane nastave. Sa svojim učenicima redovan je učesnik na takmičenjima, na kojima je dva puta osvojio 3. mesto, četiri  puta 6. mesto, jednom 9. mesto i jednom 10. mesto na republičkom takmičenju iz matematike.