Prvi test iz Merenja i kontrole kvaliteta - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3395,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Prvi test iz Merenja i kontrole kvaliteta

200,00 RSD

Ovo je jednostavan test koji ima deset zadataka iz oblasti Opšti pojmovi i podela metrologije.

Namenjen je učenicima za proveru znanja na kraju prvog modula.

Opis

Predmet Merenje i kontrola kvaliteta izučavaju učenici obrazovnog profila tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC) mašina slušaju u prvom razredu. Osim praktičnih merenja, predviđeno je i ocenjivanje testovima. Ovaj test obuhvata gradivo prvog modula – Opšti pojmovi i podela metrologije.

Sadrži pitanja različitog tipa:

  • dopuna rečenice,
  • dopuna tabele,
  • povezivanje,
  • linija vrednosti…

Navedene su maksimalne vrednosti poena koje svako pitanje nosi, kao i bodovna skala za ocenjivanje. Za gradivo koje sadrži pregršt novih termina i izraza omogućava nam da jednostavno procenimo koliko su ga učenici usvojili.

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prvi test iz Merenja i kontrole kvaliteta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Autor je nastavnik stručnih predmeta mašinske struke i informatičkih predmeta koji radi 30 godina u srednjoj stručnoj školi. Stekao je zvanje pedagoški savetnik. U svom radu svakodnevno izrađuje nastavne materijala za svoje učenike, smišlja i realizuje časove aktivno orijentisane nastave. Sa svojim učenicima redovan je učesnik na takmičenjima, na kojima učenici ostvaruju zapažene rezultate.