Treći test iz Merenja i kontrole kvaliteta - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-3402,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Treći test iz Merenja i kontrole kvaliteta

200,00 RSD

Ovo je jednostavan test koji ima sedam zadataka iz oblasti Merenje uglova u ravni i nagiba.

Namenjen je učenicima za proveru znanja na kraju trećeg modula.

Autor/prodavac : Mašinstvo i još po nešto Kategorije: ,
Opis

Predmet Merenje i kontrola kvaliteta izučavaju učenici obrazovnog profila tehničar za kompjutersko upravljanje (CNC) mašina slušaju u prvom razredu. Osim praktičnih merenja, predviđeno je i ocenjivanje testovima. Ovaj test obuhvata gradivo prvog modula – Merenje uglova u ravni. Sadrži pitanja različitog tipa sa slikovitim prikazima… Navedene su maksimalne vrednosti poena koje svako pitanje nosi, kao i bodovna skala za ocenjivanje. Za gradivo koje sadrži pregršt novih termina i izraza i u situaciji kada nemamo sredstva za praktično merenje, omogućava nam da jednostavno procenimo koliko su učenici usvojili nova znanja.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Treći test iz Merenja i kontrole kvaliteta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Autor je nastavnik stručnih predmeta mašinske struke i informatičkih predmeta koji radi 30 godina u srednjoj stručnoj školi. Stekao je zvanje pedagoški savetnik. U svom radu svakodnevno izrađuje nastavne materijala za svoje učenike, smišlja i realizuje časove aktivno orijentisane nastave. Sa svojim učenicima redovan je učesnik na takmičenjima, na kojima učenici ostvaruju zapažene rezultate.