Akcija!

Ovo je podsetnik koji bi učenici morali posedovati na početku snimanja; sadrži sva uputstva vezana za tehničke parametre koje oni kontrolišu tokom snimanja vežbe i osnovne smernice o likovnoj kompoziciji kadra.

Namenjen je svima koji uče da kontrolišu snimanje, što se poklapa sa programom u I i II godini srednjih škola koje imaju fotografiju i foto sekcijama.

200,00 RSD

Uputstva su sinteza tehničkih i likovnih instrukcija. Obuhvata sve ono što bi učanici trebalii znati u toku pripreme za snimanje vežbi. Sve tekstove prate ilustracije tako da je opravdava naziv Uputstva.

Ciljevi:

  • lakše učenje prvih koraka u ovladavanju tehnika snimanja
  •  podizanje motivacije kod učenika, za aktivnim radom na izradi vežbi
  • naučiti kontrolu fotografske tehnike u realizaciji ideje

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima stručnog i likovnog usmerenja.

Ovo je podsetnik koji učenici moraju posedovati, tako je i formatiran.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uputstva za snimanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora