Uputstva za snimanje - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-6256,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid
Sale

Uputstva za snimanje

350,00 RSD 200,00 RSD

Ovo je podsetnik koji bi učenici morali posedovati na početku snimanja; sadrži sva uputstva vezana za tehničke parametre koje oni kontrolišu tokom snimanja vežbe i osnovne smernice o likovnoj kompoziciji kadra.

Namenjen je svima koji uče da kontrolišu snimanje, što se poklapa sa programom u I i II godini srednjih škola koje imaju fotografiju i foto sekcijama.

Opis

Uputstva su sinteza tehničkih i likovnih instrukcija. Obuhvata sve ono što bi učanici trebalii znati u toku pripreme za snimanje vežbi. Sve tekstove prate ilustracije tako da je opravdava naziv Uputstva.

Ciljevi:

  • lakše učenje prvih koraka u ovladavanju tehnika snimanja
  •  podizanje motivacije kod učenika, za aktivnim radom na izradi vežbi
  • naučiti kontrolu fotografske tehnike u realizaciji ideje

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima stručnog i likovnog usmerenja.

Ovo je podsetnik koji učenici moraju posedovati, tako je i formatiran.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uputstva za snimanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.