Komunikacija je velika i složena oblast, a polazi od komunikacijskog procesa koji je osnova svake poruke. Upoznajmo ga!

Ovo je potrebno svima u poslovnom i privatnom životu. U školi: pedagozima, psiholozima, direktorima, razrednim starešinama, predstavnicima Đačkog parlamenta, Saveta roditelja i dr.

260,00 RSD

U cilju razvoja komunikacijskih veština polazimo od upoznavanja pojma kodiranja poruke i komunikacijskog procesa. Na razumevanju ovih pojmova se zasniva lični stav i motivacija za unapređenjem vlastitog stila komunikacije, istovremeno su to i razlozi koji su ovu lekciju postavili na počasno prvo mesto u ciklusu Osnovni pojmovi komunikacije.

Da pojednostavimo; ova lekcija nas upućuje na razmišljanje o šumovima, kojih ima mnogo i bitno utiču na nivo razumevanja tokom komunikacijskog procesa. Međusobno razumevanje je suština komunikacije, zato ovu lekciju smatram obaveznim delom za ambiciozan i uspešan rad na unapređenju komunikacijskih tehnika i stila komunikacije u celosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uvod u proces komunikacije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora