Uvod u uspešnu komunikaciju - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-6218,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Uvod u uspešnu komunikaciju

0,00 RSD

Radionice je koncipirana tako da se učenici na najjednostavniji način upoznaju sa asertivnim tehnikama jasnog izražavanja.

Metoda rada je iskustveno učenje.

Namenjeno je svima, a prvenstveno nastavnicima građanskog vaspitanja, stručnim saradnicima, razrednim starešinama.

 

Opis

Radionica je koncipirana tako da se učenici na najjednostavniji način upoznaju sa asertivnim tehnikama, i da razviju želju za usavršavanjem komunikacije. Vežbe i zadatak uvode učenike u iskustvo, čineći tehnike lakim za razumevanje i prihvatanje. Ciljevi radionice su sledeći:

  • Razumeti važnost jasne komunikacije u privatnom i poslovnom životu (asertivna komunikacija)
  • Osvestiti da je jasna/precizna komunikacija pretpostavka dobrih međuljudskih odnosa (prevenira razvoj manipulativnih nesporazuma i sukoba)
  • Upoznati veštine komunikacije koja su pretpostavka upravljanja kontekstom/situacijom.

Metoda rada je iskustveno učenje.

Namenjeno je svima, a prvenstveno nastavnicima građanskog vaspitanja, stručnim saradnicima, razrednim starešinama.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uvod u uspešnu komunikaciju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.