Radionice je koncipirana tako da se učenici na najjednostavniji način upoznaju sa asertivnim tehnikama jasnog izražavanja.

Metoda rada je iskustveno učenje.

Namenjeno je svima, a prvenstveno nastavnicima građanskog vaspitanja, stručnim saradnicima, razrednim starešinama.

 

0,00 RSD

Radionica je koncipirana tako da se učenici na najjednostavniji način upoznaju sa asertivnim tehnikama, i da razviju želju za usavršavanjem komunikacije. Vežbe i zadatak uvode učenike u iskustvo, čineći tehnike lakim za razumevanje i prihvatanje. Ciljevi radionice su sledeći:

  • Razumeti važnost jasne komunikacije u privatnom i poslovnom životu (asertivna komunikacija)
  • Osvestiti da je jasna/precizna komunikacija pretpostavka dobrih međuljudskih odnosa (prevenira razvoj manipulativnih nesporazuma i sukoba)
  • Upoznati veštine komunikacije koja su pretpostavka upravljanja kontekstom/situacijom.

Metoda rada je iskustveno učenje.

Namenjeno je svima, a prvenstveno nastavnicima građanskog vaspitanja, stručnim saradnicima, razrednim starešinama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uvod u uspešnu komunikaciju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora