Zadatak 1: Kontrola svetla - Knjižara OKC
13
product-template-default,single,single-product,postid-6263,theme-bridge,bridge-core-2.6.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Zadatak 1: Kontrola svetla

260,00 RSD

Zadatak Kontrola svetla je prvi u nizu, a odnosi se na ovladavanje tehničkim parametrima pri snimanju  i upoznavanjem svetla; odnosno promene svtla i efekata te promene na promenu ekspozicije.

Zadatak sadrži potrebna uputstva za pripremu pristupa zadatku i adekvatne primere u vidu objašnjenja;  pripremljen je u formatu prezentacije i može se projektovati na većim površinama. Namenjen je svima koji su na početku učenja.

 

Opis

Zadatak Kontrola svetla je prvi u nizu, a odnosi se na ovladavanje tehničkim parametrima pri snimanju  i upoznavanjem svetla; odnosno promene svtla i efekata te promene na promenu ekspozicije. Zahtevi ovog zadatka se odnose na kontrolu ekspozicije odstupanjem od parametara koje daje svetlomer, i snimanjem objekata u različitim svetlosnim uslovima.

Zadatak sadrži potrebna uputstva za pripremu pristupa zadatku i adekvatne primere u vidu objašnjenja (naglasite učenicima da ne treba kopirati primere).

Zadatak je pripremljen u formatu prezentacije i može se projektovati na površini većoj od ekrana.

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima fotografske i likovne struke.  Može biti koristan za širu publiku koja želi bolje snimke za mreže i drugu namenu.

Lekcija je urđena u formi prezentacije koja se može prijektovati na većim površinama.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zadatak 1: Kontrola svetla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.