Zadatak Kontrola svetla je prvi u nizu, a odnosi se na ovladavanje tehničkim parametrima pri snimanju  i upoznavanjem svetla; odnosno promene svtla i efekata te promene na promenu ekspozicije.

Zadatak sadrži potrebna uputstva za pripremu pristupa zadatku i adekvatne primere u vidu objašnjenja;  pripremljen je u formatu prezentacije i može se projektovati na većim površinama. Namenjen je svima koji su na početku učenja.

 

260,00 рсд

Zadatak Kontrola svetla je prvi u nizu, a odnosi se na ovladavanje tehničkim parametrima pri snimanju  i upoznavanjem svetla; odnosno promene svtla i efekata te promene na promenu ekspozicije. Zahtevi ovog zadatka se odnose na kontrolu ekspozicije odstupanjem od parametara koje daje svetlomer, i snimanjem objekata u različitim svetlosnim uslovima.

Zadatak sadrži potrebna uputstva za pripremu pristupa zadatku i adekvatne primere u vidu objašnjenja (naglasite učenicima da ne treba kopirati primere).

Zadatak je pripremljen u formatu prezentacije i može se projektovati na površini većoj od ekrana.

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima fotografske i likovne struke.  Može biti koristan za širu publiku koja želi bolje snimke za mreže i drugu namenu.

Lekcija je urđena u formi prezentacije koja se može prijektovati na većim površinama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zadatak 1: Kontrola svetla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *