Obrada teksture fotografskim metodama razvija moć: zapažanja, poređenja, usaglašavanja likovnih pojmova sa kojima se učenici sreću tokom rada na zadataku.

Metoda rada je iskustveno učenje do koga se dolazi prolaskom više faza tokom vođenja učenika kroz vežbe. Materijal je proveren u nastavi, a pokazao se kao velika olakšca u onlajn nastavi.

Namenjen je učenisima likovne struke i ljubiteljima dobre fotografije.

260,00 RSD

Obrda likovnih elemenata – Tekstura; obrađuje primre vezane za teksturu materijala, kao važan likovni element. Lekcija je u formatu prezentacije koja se može projektovati na veće površine radi analize, pokazivanja, poređenja i podsticanja učenika na postavljanje pitanja i učešće u diskusiji na času.

Namenjeno je svima koji uče osnove zanatske fotografije u svim godinama srednje škole, fotografskim sekcijama i učenicima likovne struke u prve dve godine učenja.  Može biti koristan materijal za širu publiku koja želi bolje snimke za lične potrebe.

Metoda sticanja znanja: Iskustveno učenje

Glavni cilja vežbe je razvijanje svih kanala kreativnisti kao i kognicije kod učenika.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zadatak 6: Obrada likovnih elemenata – Tekstura“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora