Lekcija sarži  oko 25 slajdova, sa tumačenjem stručnih pojmova i mnogo primera koji pokazuju uticaj zatvarača na konačan izgled fotografije.

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima stručnog i likovnog usmerenja.  Pogodna je za interaktivnu nastavu, predavanje uz projekciju na ekranu.

440,00 RSD

Zatvarač je deo koji učastvuje u eksponiranju i bitno utiče na kvalitet snimka, likovni izgled i psihološki dojam scena u pokretu na fotografiji.

Ciljevi lekcije su sledeći:

  • Ovladavanje tehničkim parametrima kojima se stiču fotografske i izvođačke veštine
  • Rešavanje problema – razvoj sposobnosti da se tahnički kontroliše idejna zamisao i uočena scena

Namenjen je svima koji uče osnove fotografije, a prvenstveno učenicima fotografske i likovne struke.  Može biti koristan za širu publiku koja želi bolje snimke za mreže i drugu namenu.

Lekcij sadrži mnogo primera i predavanje se može održati uz prijekciju na ekranu, što otvara mogućnost analize primera i aktivno učašće učenika.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zatvarač“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AC ANTE govor reči i slike

Polja interesivanja autorke Ac ante razvijaju se u oblasti vizuelne i verbalne komunikacije. Likovni medij njenog obraća javnisti je fotografija. Na tom polju ima veliko iskustvo u sledećim žanrovima: ekologija, nauka u medicini, učesnik više desetina kolektivnih izložbi umetničke fotografije, u zemlji i inostranstvu. U vaspitno pedagoškom radu posebno se ponosi činjenicom da su njeni učenici osvajali preko 40 nagrada od I – III mesta na Republičkom takmičenju iz klasičnih likovnih medija – fotografija, kao i na drugim likovnim konkursima. Veštine u oblasti komunikacije oblikuje više od dve decenije kroz: literaturu, seminare, radionice, treninge iskustvenim metodama. Autor i moderator programa i resursa za predavanja i radionice u oblasti komunikacijskih veština.

Prodavnica autora