Iza ovog sajta stoji tim Obrazovno kreativnog centra.

Mi smo udruženje nastavnika čije se aktivnosti zasnivaju na unapređivanju obrazovnih sistema u Adria regionu. Zvanično od 2011. godine unapređujemo rad nastavnika na raznim poljima. Osnovni provajderi preko kojih delimo znanje sa kolegama su onlajn seminari, ali i konferencije, stručni skupovi, savetovanja, kao i veliki broj publikacija. Specijalizovani smo za onlajn didaktiku, a podršku zaposlenima u obrazovnim sistemima pružamo kroz stručne, metodičke, didaktičke, pedagoške obuke i obuke vezane za razvoj digitalnih veština.

Ovaj sajt, odnosno platforma, služi da pokažemo kreativnost i stručnost zaposlenih u obrazovnim sistemima. Puno je nastavnika i stručnih sradnika koji kvalitetno rade svoj posao, ali i kreiraju odlične sadržaje za nastavu. Knjižara OKC-a ima za cilj da omogući kvalitetnim nastavnicima i kreatorima korisnih nastavnih materijala, iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, da svoje radove podele sa kolegama i učenicima. Nova vremena zahtevaju i inovativniji, nov pristup nastavi, a da bismo bili uspešni u procesu prenosa znanja učenicima, neophodno je da sarađujemo i međusobno razmenjujemo iskustva i materijale.

Ono što OKC poštuje su autori i autorska dela, tako da svi postavljeni materijali imaju svoje autore koji svoja autorska dela mogu ponuditi kao besplatna ili plativa na platformi.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati preko imejl adrese: knjizara@okc.rs