OKCknjizara_sertifikat1

Neakreditovani seminar

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 32

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  19 €

BiH:  37 KM

SRB:  2100 RSD

2.100,00 RSD

O seminaru

Seminar koji će otkloniti nedoumice o tome šta sve čini obaveznu pedagošku dokumentaciju ima za cilj ovladavanje veštinom samostalnog kreiranja ličnih obrazaca elektronske pedagoške dokumentacije. Saznajte kako da vaša pedagoška dokumentacija bude na jednom mestu, jednostavna za unos, stalno dostupna, pregledna i upotpunjena, a da pritom uštedite na vremenu.

Kome je namenjen ovaj seminar?

  • Profesorima razredne nastave – osnovna škola.
  • Profesorima predmetne nastave – osnovna škola.
  • Profesorima predmetne nastave – gimnazija.
  • Profesorima opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola.
  • Profesorima stručnih predmeta – srednja stručna škola.
  • Profesorima opšteobrazovnih predmeta – u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne).
  • Profesorima stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne).
  • Profesorima izbornih i fakultativnih predmeta.
  • Stručnim saradnicima u školama.
  • Saradnicima (pedagoški asistent i pomoćni nastavnik).
  • Direktorima osnovnih i srednjih škola.
  • Vaspitnoj službi u domu učenika srednjih škola.

Teme:

 1. Šta je pedagoška dokumentacija? – U ovoj temi proučićemo šta je pedagoška dokumentacija, zašto nam je neophodna. Osvrnućemo se na pravnu regulativu. Naučiti kako da odredimo koja pedagoška dokumentacija nam je potrebna. Upoznaćemo prednosti i nedostatke gotovih štampanih obrazaca pedagoške sveske i sastaviti listu pedagoške dokumentacije neophodne u svom radu. Na kraju ove teme bićete u stanju da tumačite zakonsku legislativu, primenjujete pravni osnov u svom radu, definišete koja pedagoška dokumentacija vam je potrebna i uočite prednosti vođenja elektronske u odnosu na klasičnu pedagošku dokumentaciju.
 2. Rad na gugl disku i s gugl dokumentima – Ova tema se bavi upoznavanjem klaud sistema i prednostima koje ovakav način rada donosi u brzom i efikasnom organizovanju i vođenju pedagoške dokumentacije koja nam je dostupna u svakom trenutku. Cilj teme je ovladavanje veštinama vođenja pedagoške dokumentacije tako da nam ona bude olakšica u radu.
 3. Gugl tabele – U ovoj temi savladaćete tabelarno vođenje evidencije koje daje jasne smernice u daljem radu i štedi dragoceno vreme. Cilj teme je da u svakom trenutku imate uvid u dobro organiovane podatke koji mogu da se menjaju na svakodnevnom nivou.
 4. Organizovanje i vođenje elektronske pedagoške dokumentacije – U ovoj temi kreiraćemo kompletnu elektronsku pedagošku dokumentaciju uz upotrebu multimedija. Ovo je završna tema seminara i predstavlja sintezu svega što je do sada obrađeno. Cilj teme je da se sačini praktična i u svakodnevnoj praksi primenljiva pedagoška dokumentacija koju ćete u svom budućem radu lako voditi, ažurirati i nadograđivati. Na kraju seminara posedovaćete samostalno kreiranu elektronsku pedagošku dokumentaciju prilagođenu individualnim potrebama vašeg radnog mesta.

Moderatorke

Jelena Zeljković

Jelena Zeljković

U obrazovnom sistemu aktivna od 1991. kad je, kao student engleskog jezika Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, otpočela svoju prosvetnu karijeru nastavnika engleskog jezika.

Profesionalno iskustvo sticala radom u srednjim i osnovnim školama – u višim i nižim razredima, radom u seoskim i gradskim sredinama kao nastavnik engleskog jezika i kao učiteljica u redovnoj nastavi i dvojezičnom odeljenju u kom se nastava sprovodi na engleskom jeziku.

Milena Vojnović

Milena Vojnović

Profesor razredne nastave i pedagoški savetnik u osnovnoj školi u Novom Sadu. Prethodno dugogodišnje iskustvo u predavanju engleskog jezika omogućilo joj je da upozna i specifičnosti rada u predmetnoj nastavi sa učenicima od I do VIII razreda. Radeći u zvanju pedagoškog savetnika detaljno upoznaje problematiku s kojom se kolege sreću u vođenju pedagoške dokumentacije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Elektronska pedagoška dokumentacija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.