OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB i CG

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Ovaj seminar je nastao iz želje da se približi samu upotreba IKT-a i osnažimo polaznike da ih primene na samom času. Ponudićemo dosta konkretnih ideja za svaki deo časa. Svaki polaznik će od ponuđenih resursa izabrati svoje koje će kreirati i primeniti na konkretnom času.

Predložićemo i dati primere upotrebe veb-alata: JigSawPlanet, PearlTress, LearningApps, Slido …

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar Digitalni ugledni čas je namenjen svima koji žele da osmisle i realizuju svoj čas u kom će koristiti IKT.

Teme:

  1. Nastava u 21. veku – U ovoj temi polaznici će se upoznati sa razvojem i izazovima nastave u 21. veku kao i sa strukturom digitalnog časa. Polaznicima ćemo ponuditi dosta digitalnih sadržaja za sve delove časa. Svako će na osnovu svoje ideje časa odabrati digitalne sadržaje.
  2. Kreiranje i upotreba digitalnog sadržaja na konkretnom času – Ideja ove teme je konkretizacija ideje na osnovu naših predloga u prvoj temi. U ovoj temi će polaznici kreirati digitalni sadržaj za uvodni deo časa, središnji deo i završni deo časa, na osnovu zajedničke razrađene ideje.

Moderatori

Ivica Županjac

Završio sam Učiteljski fakultet i radim kao učitelj. U OKC društvu sam skoro 8 godina. Autor i realizator sam tri seminara od kojih su dva u saradnji sa OKC-m. Ceo svoj profesionalni vek istražujem i učim. Trudim se da uz pomoć IKT-a osmislim zanimljiviju nastavu. Pokrenuo sam sajt www.sajberucitelj.com gde sam sve svoje ideje delio sa drugima. Od tada sam i dobio nadimak Sajber Učitelj. Uživam dok radim i patim od hronočnog nedostatka vremena. U jednom danu mi uvek nedostaje po nekoliko sati.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Digitalni ugledni čas“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *