OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Na kraju seminara znaćete svrsishodno da koristite različite oblike rada i kako da implementirate grupni rad u vaš čas. Takođe, naučićete da koristite različite elektronske alate i servise. Najbitnije, znaćete kako da te alate i servise metodički i didaktički primenite u svom radu, što je najbitnije. Dakle, bićete osposobljeni da na svojim časovima praktično prikažete učenicima postupak korišćenja digitalnih alata i uputite ih na saradnički rad putem tih alata.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Ova obuka namenjena je svima koji se u obrazovno-vaspitnom sistemu bave nastavom – vaspitačima u predškolskim ustanovama, nastavnicima razredne i predmetne nastave u osnovnim školama, nastavnicima u osnovnim i srednjim školama (gimnazije, srednje stručne i umetničke škole), pedagozima, psiholozima i direktorima.

Danas su među mladima opšteprisutne pojave otuđenost i socijalna ekskluzija. Napravili smo seminar koji će vam pomoći da proširite i poboljšate znanje o oblicima rada, tematskom planiranju i interdisciplinarnosti uz korišćenje IKT-a, aktivnim metodama nastave, korisnim digitalnim alatima za razne delove časa… Ovaj seminar vam pomaže da lakše i kvalitetnije osmislite vaš čas radeći sa učenicima grupno.

Teme:

  1. Interdisciplinarna nastava i grupni rad uz pomoć veb-alata U ovoj temi, kroz nekoliko lekcija, vežbi i testova identifikovaćemo kada nam koji oblik najviše odgovara i zašto je povoljan grupni oblik rada. Osim toga, naučićete da uočite karakteristike sinhrone i asinhrone komunikacije, kao i da primenite interdisciplinarni pristup u nastavi. Takođe, upoznaćete se sa veb-servisima za grupni rad i naučiti kako da ih primenjujete u radu sa kolegama i sa učenicima. Naučićete pravila dobre prezentacije i kako je možete zajednički kreirati. Naravno, videćete kako sve to možete primeniti u nastavi.
  2. Metode aktivne nastave sa upotrebom veb-alata i praćenje napredovanja učenika u grupnom radu U ovoj temi moći ćete da uočite prednosti korišćenja metoda aktivne nastave, kao i da se upoznate sa nekima od njih. Naučićete kako da napravite scenario časa. Takođe, upoznaćete se sa nekim veb-alatima i naučiti kako da ih primenjujete u radu sa učenicima, ali i sa kolegama. Upoznaćete se i sa veb-alatima koji se mogu koristiti za utvrđivanje gradiva, kao i ovladavanje gradivom korišćenjem istih. Upoznaćete se sa tehnikama ocenjivanja grupnog rada. Naravno, videćete kako sve to možete primeniti u vašem radu.

Moderatori

Zlatica Gerov

Zlatica Gerov

Master inženjer mašinstva za upravljanje i primenjeno računarstvo. U obrazovanju je još od 1989. godine, kao nastavnika stručnih predmeta mašinske struke i informatičkih predmeta. Od 2013. godine radi u zvanju pedagoški savetnik, a član je OKC tima i radi na seminarime još od 2016. godine.

Danas ima tri akreditovana seminara od strane Ministarstva prosvete i sve ih realizuje pod okriljem OKC-a. Osim toga što je autor/moderator svojih seminara, radi i na instrukcionom dizajnu, superviziji, evaluaciji i praćenju toka rada drugih autora/moderatora.

Nataša Jankuloski

Nataša Jankuloski

Diplomorani ekonomista koji se aktivno bavi obrazovanjem od 2006. god. Nastavnica je stručnih predmeta u Tehničkoj školi u Knjaževcu. Ponosni član OKC tima dugi niz gdina. Autor i moderator tri OKC onlajn akreditovana seminara od strane Ministarstva prosvete. Aktivni karijerni praktičar i autor brojnih priručnika, članaka, blogova i nastavnih materijala. Nataša je radoholičar i večiti optimista koji u svakoj promeni vidi mogućnost.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Grupni rad sa primenom veb-alata“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *