OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Na ovom seminaru usvojićete veštine, ili povezati one koje već posedujete, u jedan ciljani skup, koji će Vam omogućiti da bilo samostalno, bilo timski, sa lakoćom organizujete bilo koju školsku priredbu. Pod pojmom ‘’priredba’’ podrazumevam sve: od završne proslave u vrtiću, preko školske priredbe za Dan žena, obeležavanja školske slave, pa sve do koncerta klasične muzike.

Cilj seminara je ovladavanje upotrebom računara kao asistenta – pomoćnika u organizacionim poslovima, koji ne moraju nužno biti uvek javni. Svi smo mi već na nivou da nešto možemo iskuckati, poslati, odgovoriti na mejl.

Ali kako te bazične veštine mogu da nam pomognu kada mislimo na veliko?

Kada želimo da i drugi vide ono što radimo i na šta smo ponosni?

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar je namenjen svim učesnicima u vaspitno-obrazovnom sistemu, koji su ikada imali potrebu da javno predstave sebe, svoj rad ili svoje učenike, bilo da se radi o prezentaciji projekta iz biologije ili o solističkom koncertu svog najuspešnijeg učenika – laureata svih važnijih takmičenja u zemlji.

Teme:

  1. Gugl platforma i njeni alati U prvoj temi ćete usvojiti bazična znanja, ili proširiti postojeća, o tome šta Vam sve google nudi. Učinićete svoje razmenjivanje mejlova efikasnijim, a upoznaćete i mogućnosti saradničkog rada na bilo kom dokumentu, kroz tzv. deljeni dokument. Otkrićete da Vam google nudi sjajne alate, pomoću kojih možete mnogo toga sebi olakšati u svetu, promovisati svoj rad i postignuća, u kome se pobeći od računara ne može, a ako umete i da ih koristite za sebe, onda beg i nije potreban.
  2. Spremni za nastup U ovoj temi ćete sistematizovati ceo proces organizacije jednog događaja. Naučićete kako da najlakše napravite programsku knjižicu koju ćete podeliti svojoj publici, kako i kada da pozovete publiku, kako da kreirate plakat koji će privući pažnju, da napravite anketu koja će animirati i publiku i izvođače, kako da predstavite i izvestite o svom događaju. Ako ste deo tima koji realizuje neko značajno dešavanje u Vašoj školi, naučićete kako da unapredite i olakšate njegov rad.

Moderatori

Jasna Marković Vujanović

Jasna Marković Vujanović

Autorka seminara smatra da je suština rada u školi, dozvola da se uči celog života.

Pripada generaciji koja je odrasla u velikom idaelizmu, koji je svet video kao otvoren i pun mogućnosti, a sazrela u svetu u kome se ništa ne podrazumeva, svesna da poduzetnički duh nije ugrađen u njen kod obrazovanja i razvoja. Balansira između ideje da obrazovanje pripada svima i da svi požele da im pripada, i toga da se važnost obrazovanja, a naročito umetnosti danas mora objasniti i dokazati.

U okviru toga, shvata da obrazovanje i umetnost moraju da se otvore prema ‘’publici’’, na takav način, da publika poželi više i još.

Otud je pokušala da, kroz ovaj seminar, svoje naučene veštine i dugogodišnje iskustvo nastavnika u umetničkoj školi, prenese drugim sudionicima u obrazovanju, ne samo konkretnim znanjima, nego i idejom da se može uvek učiti i uvek usvajati novo, krenuvši od pretpostavke da je njeno osnovno zanimanje Nastavnik flaute.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Kako upotrebiti računar u organizaciji muzičko – scenskih događaja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *