OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Ovaj seminar ima za cilj da se što više zaposlenih u obrazovno-vaspitnom sistemu osposobi za planiranje i kreiranje onlajn časova/obuka koje se namenjene kako učenicima, tako i zaposlenima u obrazovnim ustanovama. Kada zaposleni u obrazovno-vaspitnom sistemu ovladaju radom na onlajn sistemu Mudl podiže se kvaliteta onlajn časova i obuka koje realizuju zaposleni u školama, a koje su namenjene učenicima i kolegama.

Seminar je osmišljen tako da:

  • Učesnike upoznaje sa različitim načinima onlajn učenja i platformama za onlajn učenje.
  • Učesnike osposobljava za planiranje i pripremanje onlajn časova/obuke, ali i dizajniranje, modelovanje i razvoj obuke/časova.
  • Učesnici na kraju seminara znaju da kreiraju onlajn resurse i aktivnosti na sistemu za učenje Mudl.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar je namenjen svima u obrazovno-vaspitnom procesu, od zaposlenih u školama do univerziteta, a mogu se u ovoj sferi oprobati i zaposleni u predškolsim ustanovama. Onlajn škola je danas potrebna svima, jer se paradigma obrazovanja promenila u tom pravcu.

Teme:

  1. Onlajn platforma za učenje i radno okruženje Ova tema je rezervisana je za upoznavanje za onlajn platformana za učenje i njihovim karakteristikama. Nakon toga sledi detaljnije upoznavanje sa sistemom za učenje Mudl. Tu se učesnici upoznavaju sa radnim okruženjem Mudla (oblikovanje radnog okruženja, blokova, navigacije i sl.). U temi postoji provera znanja u vidu testova i zadataka, kao i zanimljivosti u vezi sa tematikom.
  2. Resursi i aktivnosti na Mudl sistemu. – U drugoj temi, učesnici rade konkretnije – izrađuju resurse i aktivnosti na sistemu za učenje Mudl. To bi značilo da uče kako da izrade lekcije/čas/segmente obuke. U ovoj temi se uči kako da ti sadržaji koji se postavljaju na sistem za učenje ne budu suvoparni za učenje i kako napraviti da sadržaj koji se postavlja bude interaktivani. Postoje određena pravila koji se treba pridržavati i koja će osigurati da oni kojima je materijal namenjen zaista pročitaju/odgledaju/odlušaju/urade ono što je pripremljeno za njih. To je pedagoški aspekt onlajn učenja. Na kraju temu proverava se znanje učesnika.

Moderatori

Nevena Nikolić

Nevena Nikolić Jorgovanović

Diplomirani pedagog.

Na početku karijere radila je u jednoj srednjoj školi u Boru. Nakon toga, u oktobru 2016. počinje da radi u Obrazovno kreativnom centru, u kojem radi do danas.

U OKC-u radi na različitim poslovima – administrativni poslovi, supervizija i moderacija seminara, instrukcioni dizajn, HR sektor, organizacija događaja, priprema i realizacija predavanja itd.

U proteklih pet godina, realizovala je dva akreditovana seminara: Kreiranje i moderacija obuka i Veb-alatima do interaktivne nastave. Od 2022. godina realzovaće sledeće akreditovane seminare:

  • Kreiranje onlajn škole na Mudl sistemu za učenje.
  • Moderacija, komunikacija i ocenjivanje na Mudl sistemu za učenje.
  • Veb-alatima do interaktivne nastave.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Kreiranje onlajn škole na Mudl sistemu za učenje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *