OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Moderacija, komunikacija i ocenjivanje na sistemu za učenje Mudl je seminar koji pruža učesnicima znanja i veštine potrebne za uspešnu realizaciju onlajn škole/obuke. Na seminaru se radi o osposobljavanju učesnika za moderaciju onlajn časova/obuka, komunikaciju sa učenicima na onlajn časovima i polaznicima obuka, kao i praćenje i ocenjivanje radova, aktivnosti i angažovanja učenika na onlajn časovima i polaznika na onlajn obuci. Na seminaru ćete naučiti:

  • Kako se odvija onlajn komunikacija uopšteno i kako se odvija na sistemu za učenje Mudl.
  • Kako se modiraju polaznici na sistemu za učenje Mudl.
  • Kako treba da pratite rad i postignuća polaznika na sistemu za učenje Mudl.
  • Kako treba da ocenjujete i dajete povratne informacija na sistemu za učenje Mudl.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar je namenjen svima koji su zainteresovani da proces onlajn učenja na sistemu za učenje Mudl bude kvalitetan, standardizovan i uspešan.

Teme:

  1. Komunikacija i moderacija na onlajn platformi za učenje Mudl Na samom početku prve teme obrađuju se različiti načini onlajn učenja. Učesnici će naučiti šta je zapravo moderacija onlajn seminara i koja je tazlika između vođenja i moderiranja seminara koji se odvijaju uživo i onlajn. Poseban aspekt biće posvećen imejl komunikaciji. U prvoj temi uči se o sinhrona i asinhrona komunikacija, a važna oblst u ovoj temi je i asertivna komunikacija. Na samom kraju ove teme, kao pedagošku vrednost, učesnici će dobiti predstavljene problemske situacije u onlajn školi/obuci. Postoji provera znanja u okviru ove teme u vidu zadataka.
  2. Ocenjivanje na onlajn platformi za učenje Mudl Oblast za koju imaju običaj da kažu da je najteža u poslu nastavnika – ocenjivanje. Znate i sami da je ocenjivanje teže kada se radi onlajn, te iz tog razloga, ovu oblast obrađujemo u u celoj drugoj temi. Učesnici će učiti kako se ocenjuju aktivnosti na onlajn sistemu za učenje. To zahteva učenje koje se odnosi na podešavanje testa, zadatka, foruma, lekcije sa grananjem. U ovoj temi obrađuje se i važnost povratne informacije i mogućnost za doradu rada. Kako možete koristit dnevnik ocena na onlajn sistemu i kako se izvodi konačna ocena uspeha rada.

Moderatori

Nevena Nikolić

Nevena Nikolić Jorgovanović

Diplomirani pedagog.

Na početku karijere radila je u jednoj srednjoj školi u Boru. Nakon toga, u oktobru 2016. počinje da radi u Obrazovno kreativnom centru, u kojem radi do danas.

U OKC-u radi na različitim poslovima – administrativni poslovi, supervizija i moderacija seminara, instrukcioni dizajn, HR sektor, organizacija događaja, priprema i realizacija predavanja itd.

U proteklih pet godina, realizovala je dva akreditovana seminara: Kreiranje i moderacija obuka i Veb-alatima do interaktivne nastave. Od 2022. godina realzovaće sledeće akreditovane seminare:

  • Kreiranje onlajn škole na Mudl sistemu za učenje.
  • Moderacija, komunikacija i ocenjivanje na Mudl sistemu za učenje.
  • Veb-alatima do interaktivne nastave.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Moderacija, komunikacija i ocenjivanje na Mudl sistemu za učenje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *