OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva rada u prosveti i završenih master studija menadžmenta, želela sam da istražim koliko su osnove menadžmenta primenljive i u obrazovanju kao prvenstveno neprofitnoj oblasti. Uvidela sam da je menadžment u obrazovanju neistražena oblast kojoj vredi posvetiti pažnju sa teorijskog, ali još više sa praktičnog stanovišta razmišljati o problemima sa kojima se suočavaju osobe koje rade na svim nivoima obrazovanja. Tako je nastala ideja da napravim seminar koji će pomoći svim osobama koje se bave nekom vrstom upravljanja ,organizovanja, kontrole i evaluacije rada obrazovno-vaspitnih institucija da savladaju osnove menadžmenta u obrazovanju. Seminar postepeno uvodi teorijske osnove uz mnoštvo primera osmišljenih za lakše razumevanje pojmova, kao i praktičnih sadržaja u kojima polaznici seminara učestvuju da bi i sami pokušali da reše neke od izazova sa kojima se suočavaju osobe na rukovodećim mestima u obrazovanju.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar je namenjen direktorima, stručnim saradnicima, nastavnicima, učiteljima, vaspitačima i svima koji rade u obrazovno-vaspitnim ustanovama, a žele da steknu osnovna znanja o menadžmentu u obrazovanju.

Teme:

  1. Organizovanje i vođenje obrazovno-vaspitnih ustanova U prvoj temi ćemo se upoznati sa osnovnim pojmovima i karakteristikama dobre organizacije rada obrazovno-vaspitne ustanove i različitim stilovima vođenja ustanove. Pojmove ćete usvojiti uz pomoć praktičnih primera, a uvežbati ih putem inteaktivnih vežbi u okviru svake lekcije.
  2. Kontrola i evaluacija obrazovno-vaspitnih ustanova U drugoj temi ćemo se baviti kontrolom i evaluacijom različitih aspekata rada obrazovno-vaspitnih institucija kao što su kontrola kvaliteta, timovi u funkciji kontrole rada, alatkama i tehnikama kontrole kvaliteta, uporednom analizom i evaluacijom rada. Takođe ćete kroz mnoštvo primera i interaktivnih vežbi u okviru lekcija naučiti kako da kontrolišete kvalitet rada vaše obrazovno-vaspitne ustanove, vodeći računa o njenim potrebama, osobenostima i specifičnom kontekstu u kom funkcioniše.

Moderatori

Dragana_bukvin

Dragana Vujković Bukvin

Dragana je profesor engleskog jezika i književnosti, master filolog opšte lingvistike i master međunarodnog poslovanja i menadžmenta. Zaposlena je kao nastavnik engleskog jezika u Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Novom Sadu, radi kao honorarni saradnik za pripremu za Kembridž ispite u Centru za jezike Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Ima desetogodišnje iskustvo u različitim onlajn poslovima od predavanja do pisanja i uređivanja sadržaja. Poseduje i dvadesetogodišnje iskustvo vođenja sopstvene škole stranih jezika, a u poslednjih 5 godina i male porodične fime. Dragana je autor i moderator dva akreditovana seminara od strane Ministarstva prosvete i oba realizuje pod okriljem OKC-a.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Organizacija i evaluacija rada obrazovno-vaspitnih ustanova“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *