OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Sa nastankom novih obrazovnih profila i uvođenjem novih nastavnih predmeta, veb-dizajn je postao deo mnogih modula. Istovremeno, internet je zatrpan materijalom za učenje, veb-dizajn je veoma široka oblast informacionih tehnologija, pa pretraga i izbor odgovarajućeg materijala predstavlja napor, a često oduzima i previše vremena.

Upravo iz ovih razloga je nastala ideja da se osmisli jedan seminar, koji će omogućiti da se, kroz lekcije, zadatke i pomoć moderatora, stekne osnova u veb-dizajniranju. Veoma važan cilj seminara je i da se učesnici seminara zainteresuju za ovu oblast, ali i dobiju smernice kako da lakše samostalno istražuju i usavršavaju se.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar može biti koristan svima koji u obrazovnom sistemu imaju potrebe, ili jednostavno žele da uče veb-dizajn.

Teme:

  1. Osnovno o HTML-u U prvoj temi možete naučiti osnovne pojmove o internetu, HTML-u, kreiraćete svoju prvu veb-stranicu. Naučićete kako da oblikujete tekst, kako da dodate sliku na stranicu, kako da dodate liste, tabele i osnovne obrasce. Možete naučiti i kako da dodate multimedijalni sadržaj na stranicu, kao i svoju lokaciju na mapi.
  2. HTML i CSS (Cascading Style Sheets) Druga tema se bavi stilizovanjem sadržaja na veb-stranici pomoću CSS-a. Možete naučiti kako da “ulepšate” svoje veb-stranice, kako da promenite izgled elemenata i prilagodite svom stilu.
  3. Postavljanje veb-strana na veb-server Na kraju seminara moći ćete da, u svega nekoliko koraka, postavite svoj sajt na server i tako omogućiti pristup korisnicima, što je i cilj izrade veb sajta.

Moderatori

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić

Aleksandra je diplomirani inženjer elektrotehnike. Radi u srednjoj stručnoj školi i već duži niz godina predaje predmete iz oblasti veb-dizajna.

Aleksandra je autor i moderator seminara Osnove veb dizajna-kreativan način za razvoj učenika, kroz koji je veliki broj učesnika stekao svoja prva znanja, ili naučio nešto novo.

Ivan Milutinović

Ivan Milutinović

Rođen u Knjaževcu, osnovnu i srednju školu završio u Boru i u Nišu Elektronski fakultet. Danas predaje Računarske mreže u Mašinsko-elektrotehničkoj školi u Bor i bavi se mnogim stvarima vezanim za IT.

Verovao da će roboti i veštačka inteligencija raditi i voditi društvo napred dok će glavna uloga čoveka biti da uživa u životu… i, još uvek veruje. Rekreativno igra fudbal na konzoli.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Osnove veb dizajna – kreativni način za razvoj učenika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *