OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Ovaj seminar već dugo godina postoji i redovno naši polaznici osvajaju nagrade na konkursu ,,Saznali na seminaru primenili u praksi”, ZUOV-a.
Seminar smo ove godine unapredili i osavremenili.
Potpuno novi dizajn i savremena koncepcija stranica i jako dobra vizuelni efekat smo postigli korišćenjem platforme za dizanj Canva.
Brzo i elegantno ćete naučiti da kreirate i objavite potpuno besplatno svoje e-novine.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar Školski elektronski časopis u službi kreativnosti učenika je namenjen svima koji žele da se upuste u avanturu kreiranja i objavljivanja školskog časopisa.

Teme:

  1. Internet novinarstvo u školi U ovoj temi ćemo se upoznati sa karateristikama internet novinarstva. Govorićemo o etici u internet novinarstvu kao i o digitalnom pravopisu. Posebnu pažnju ćemo obratiti o programu za kucanje teksta. Dobro ćemo se pripremiti za drugu temu u kojoj ćemo konkretno kreirati dizajn naših stranica.
  2. Kreiranje i objavljivanje elektronskog časopisa U ovoj temi ćemo posebnu pažnju obratiti samom dizajnu stranica. Pošto smo u predhodnoj temi kreirali tekstove i odgovarajuće fotografije, naš zadatak je da sve to lepo spakujemo u elektronksi časopis. Ovoga puta ćemo kreiranje dizajna raditi na platformi Canva. Spremili smo zanimljive lekcije sa puno fotografija i naših video zapisa. Uz našu moderaciju, vašu predanost i dobro raspoloženje svaki polaznik će objaviti svoj elektonski časopis.

Moderatori

Ivica Županjac

Završio sam Učiteljski fakultet i radim kao učitelj. U OKC društvu sam skoro 8 godina. Autor i realizator sam tri seminara od kojih su dva u saradnji sa OKC-m. Ceo svoj profesionalni vek istražujem i učim. Trudim se da uz pomoć IKT-a osmislim zanimljiviju nastavu. Pokrenuo sam sajt www.sajberucitelj.com gde sam sve svoje ideje delio sa drugima. Od tada sam i dobio nadimak Sajber Učitelj. Uživam dok radim i patim od hronočnog nedostatka vremena. U jednom danu mi uvek nedostaje po nekoliko sati.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Školski elektronski časopis u službi kreativnosti učenika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *