OKCknjizara_sertifikat1

Akreditovan seminar u SRB

OKCknjizara_score1

Broj bodova: 16

OKC_knjižara_novac1

Cena u valutama:

CG:  28 €

BiH:  50 KM

SRB:  3000 RSD

3.000,00 рсд

O seminaru

Seminar omogućava upoznavanje učesnika sa prednostima i načinom funkcionisanja timova, ulogama tima u kvalitetnijem radu ustanova, tehnikama vođenja i samoprocene lidera. Na seminaru se osposobljava za formiranje tima, identifikovanje uloga u timu, motivisanje, jačaju se liderske veštine, osnažuju polaznici za uspešno vođenje sastanaka i rešavanje problema u timu kroz pozitivne procene, komunikaciju, donošenje odluka i procenu rada.

Kome je namenjen ovaj seminar?

Seminar je namenjen svima koji žele da usavrše svoje veštine saradnje i dobre komunikacije na poslu, a posebno onima koji žele da unaprede svoje organizacione i liderske sposobnosti. Kako timski rad postaje dominantan oblik rada i otvara mnoga vrata, veština upravljanja timovima potrebna je različitim ulogama u institucijama:

  • Direktorima i pomoćnicima direktora koji upravljaju kolektivom.
  • Stručnim saradnicima i koordinatorima školskih timova, stručnih veća, kolegijuma.
  • Vaspitačima u predškolskim ustanovama koji rade u timovima.
  • Nastavnicima u radu sa učenicima, na projektima, sekcijama.

Teme:

  1. Prednosti timskog rada i formiranje tima U prvoj temi upoznaćete se sa suštinom i svrhom postojanja timova. Pošto timovi funkcionišu na specifičan način i nisu tek grupa ljudi, u ovoj temi upoznaćete se sa vrstama timova koji se najčešće sreću, kao i sa ulogama koje u timu postoje i koracima za formiranje tima. Znanje možete proveriti kroz zadatak i test. Putem korisnog i zabavnog testa za samoprocenu možete otkriti koja uloga u timu vama lično najviše odgovara.
  2. Upravljanje timom i procena rada tima U okviru druge teme upoznaćete se sa ulogom lidera, problemima koji se u timu javljaju, vođenjem sastanaka, i alatima za procenu uspešnosti rada tima. Upravljanje uspešnošću i tehnike ocenjivanja rada su od velike koristi uz preporuku za redovnim korišćenjem. U ovoj temi očekuju vas dva zadatka kao i test za samoprocenu lidera koji se ne ocenjuje ali je koristan.

Moderatori

Katerina Pajić

Katerina Strak

Diplomirani sociolog, nastavnik sociologije, ustava i prava građana, građanskog vaspitanja i saradnik OKC-a. Autor tri seminara akreditovana od strane Ministarstva prosvete. Ljubitelj učenja, podučavanja i usavršavanja.

Više_o_seminaru

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Seminar: Upravljanje timovima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *